|
|
|
|
LEADER |
01469ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp10899 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Bártová, Kateřina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a RAPD profil vybraných kmenů laktokoků
|
246 |
|
|
|a RAPD profile of selected Lactococcus strains
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 87 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Bakterie mléčného kvašení; Lactococcus lactis; Bakteriální DNA; Polymerázová řetězová reakce
|
653 |
|
|
|a PCR; Agarózová gelová elektroforéza; Polymorfismus náhodně amplifikované DNA
|
653 |
|
|
|a RAPD; RAPD profil
|
653 |
|
|
|a Lactic Acid Bacteria; Lactococcus lactis; Bacterial DNA; Polymerase Chain Reaction
|
653 |
|
|
|a PCR; Agarose gel electrophoforesis; Randomly Amplified polymorphic DNA
|
653 |
|
|
|a RAPD; RAPD profile
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňková, Leona
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/8310
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|