LEADER 01469ntm a22003137u 4500
001 zp10899
041 |a cze 
100 1 |a Bártová, Kateřina  |4 dis 
245 1 0 |a RAPD profil vybraných kmenů laktokoků 
246 |a RAPD profile of selected Lactococcus strains 
260 |c 2009 
300 |a 87 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Bakterie mléčného kvašení; Lactococcus lactis; Bakteriální DNA; Polymerázová řetězová reakce 
653 |a PCR; Agarózová gelová elektroforéza; Polymorfismus náhodně amplifikované DNA 
653 |a RAPD; RAPD profil 
653 |a Lactic Acid Bacteria; Lactococcus lactis; Bacterial DNA; Polymerase Chain Reaction 
653 |a PCR; Agarose gel electrophoforesis; Randomly Amplified polymorphic DNA 
653 |a RAPD; RAPD profile 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/8310  |y Plný text v Digitální knihovně UTB