Stanovení antioxidantů pomocí HPLC - ECD

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Březnická, Jitka (Dissertant)
Other Authors: Kramářová, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
ECD
Physical Description: 101 s.

Cover

LEADER 01351ntm a22004097u 4500
001 zp10880
041 |a cze 
100 1 |a Březnická, Jitka  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení antioxidantů pomocí HPLC - ECD 
246 |a Determination of antioxidants by HPLC-ECD 
260 |c 2009 
300 |a 101 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a vitamin C 
653 |a beta-karoten 
653 |a lykopen 
653 |a lutein 
653 |a tokoferol 
653 |a HPLC 
653 |a ECD 
653 |a vitamin C 
653 |a beta-carotene 
653 |a lycopene 
653 |a lutein 
653 |a tocopherol 
653 |a HPLC 
653 |a ECD 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Kramářová, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/9543  |y Plný text v Digitální knihovně UTB