Sledování oxidace pokrmových tuků ošetřených jedlými polymerními povlaky

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hepperová, Anna (Dissertant)
Other Authors: Mokrejš, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 92 s.

Cover

LEADER 01550ntm a22004577u 4500
001 zp10731
041 |a cze 
100 1 |a Hepperová, Anna  |4 dis 
245 1 0 |a Sledování oxidace pokrmových tuků ošetřených jedlými polymerními povlaky 
246 |a Monitoring of oxidation of cooking fats coated with edible polymer. 
260 |c 2009 
300 |a 92 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a management 
500 |a Studijní obor: Technology and Management 
500 |a Ústav: Ústav inženýrství polymerů 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a Bariérové vlastnosti 
653 |a film 
653 |a hydrolysát škrobu 
653 |a jedlé povlaky 
653 |a kyslík 
653 |a peroxidové číslo 
653 |a pokrmové tuky 
653 |a rozpustnost 
653 |a termická analysa 
653 |a Barrier properties 
653 |a film 
653 |a starch hydrolysate 
653 |a edible coatings 
653 |a oxygen 
653 |a peroxide number 
653 |a cooking fat 
653 |a solubility 
653 |a thermal analysis 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Mokrejš, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/9313  |y Plný text v Digitální knihovně UTB