|
|
|
|
LEADER |
01550ntm a22004577u 4500 |
001 |
zp10731 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Hepperová, Anna
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Sledování oxidace pokrmových tuků ošetřených jedlými polymerními povlaky
|
246 |
|
|
|a Monitoring of oxidation of cooking fats coated with edible polymer.
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 92 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a management
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav inženýrství polymerů
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
653 |
|
|
|a Bariérové vlastnosti
|
653 |
|
|
|a film
|
653 |
|
|
|a hydrolysát škrobu
|
653 |
|
|
|a jedlé povlaky
|
653 |
|
|
|a kyslík
|
653 |
|
|
|a peroxidové číslo
|
653 |
|
|
|a pokrmové tuky
|
653 |
|
|
|a rozpustnost
|
653 |
|
|
|a termická analysa
|
653 |
|
|
|a Barrier properties
|
653 |
|
|
|a film
|
653 |
|
|
|a starch hydrolysate
|
653 |
|
|
|a edible coatings
|
653 |
|
|
|a oxygen
|
653 |
|
|
|a peroxide number
|
653 |
|
|
|a cooking fat
|
653 |
|
|
|a solubility
|
653 |
|
|
|a thermal analysis
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Mokrejš, Pavel
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/9313
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|