Přehled ztrát thiaminu a riboflavinu při skladování a technologickém zpracování

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Havelcová, Adriana (Dissertant)
Other Authors Buňka, František (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2005
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description87 s.,

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp1069
041 |a cze 
100 1 |a Havelcová, Adriana  |4 dis 
245 1 0 |a Přehled ztrát thiaminu a riboflavinu při skladování a technologickém zpracování 
246 |a Losses of Thiamin and Riboflavin during Storage and Technological Processing 
260 |c 2005 
300 |a 87 s., 
500 |a Studijní obor: Ekonomika a hygiena výživy 
500 |a Studijní obor: Economics and hygiene of nutrition 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a thiamin 
653 |a riboflavin 
653 |a ztráty 
653 |a potravinové tabulky 
653 |a thiamine 
653 |a riboflavin 
653 |a losses 
653 |a food table 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňka, František  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/35888  |y Plný text v Digitální knihovně UTB