|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp10620 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Novák, Petr
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Marketingová komunikace v gastronomicko-zábavním segmentu
|
| 246 |
|
|
|a Marketing communication in gastronomic&entertainment segment
|
| 260 |
|
|
|c 2009
|
| 300 |
|
|
|a 86 s., 4 s. obr. priloh
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Marketingové komunikace
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Marketing Communications
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav marketingových komunikací
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Multimedia Communications
|
| 506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
| 653 |
|
|
|a marketing služeb
|
| 653 |
|
|
|a marketingový mix
|
| 653 |
|
|
|a komunikační mix
|
| 653 |
|
|
|a efektivní komunikace
|
| 653 |
|
|
|a gastronomicko-zábavní segment
|
| 653 |
|
|
|a image
|
| 653 |
|
|
|a publicita
|
| 653 |
|
|
|a SERVICES MARKETING; MARKETING MIX; COMMUNICATION MIX
|
| 653 |
|
|
|a EFFECTIVE COMMUNICATION
|
| 653 |
|
|
|a GASTRONOMICAL & ENTERTAINMET SEGMENT
|
| 653 |
|
|
|a IMAGE
|
| 653 |
|
|
|a PUBLICITY
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Podlešák, Petr
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Multimedia Communications
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/10660
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|