|
|
|
|
LEADER |
01500ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp10620 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Novák, Petr
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Marketingová komunikace v gastronomicko-zábavním segmentu
|
246 |
|
|
|a Marketing communication in gastronomic&entertainment segment
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 86 s., 4 s. obr. priloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Marketingové komunikace
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Marketing Communications
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav marketingových komunikací
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Multimedia Communications
|
506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
653 |
|
|
|a marketing služeb
|
653 |
|
|
|a marketingový mix
|
653 |
|
|
|a komunikační mix
|
653 |
|
|
|a efektivní komunikace
|
653 |
|
|
|a gastronomicko-zábavní segment
|
653 |
|
|
|a image
|
653 |
|
|
|a publicita
|
653 |
|
|
|a SERVICES MARKETING; MARKETING MIX; COMMUNICATION MIX
|
653 |
|
|
|a EFFECTIVE COMMUNICATION
|
653 |
|
|
|a GASTRONOMICAL & ENTERTAINMET SEGMENT
|
653 |
|
|
|a IMAGE
|
653 |
|
|
|a PUBLICITY
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Podlešák, Petr
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Multimedia Communications
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/10660
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|