|
|
|
|
LEADER |
01885ntm a22005297u 4500 |
001 |
zp1007 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Králová, Michaela
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Projekt zlepšení konkurenčního postavení společnosti EUREST s.r.o. na zlínském trhu
|
246 |
|
|
|a Improvement of competitiveness of the company Eurest Ltd. on the Zlin market (master thesis)
|
260 |
|
|
|c 2005
|
300 |
|
|
|a 115 s., 29 s. obr. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Management a marketing
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Management and Marketing
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav managementu
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics
|
506 |
|
|
|a Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 13.05.2015
|
653 |
|
|
|a Catering
|
653 |
|
|
|a gastronomie
|
653 |
|
|
|a společné stravování
|
653 |
|
|
|a firemní restaurace
|
653 |
|
|
|a EUREST spol. s r. o.
|
653 |
|
|
|a marketing služeb
|
653 |
|
|
|a konkurenceschopnost
|
653 |
|
|
|a konkurence
|
653 |
|
|
|a konkurenční postavení
|
653 |
|
|
|a spokojenost zákazníků
|
653 |
|
|
|a zlínský trh
|
653 |
|
|
|a Catering
|
653 |
|
|
|a cater
|
653 |
|
|
|a public catering
|
653 |
|
|
|a gastronomy
|
653 |
|
|
|a competitiveness
|
653 |
|
|
|a company EUREST Ltd.
|
653 |
|
|
|a Zlin market
|
653 |
|
|
|a improvement
|
653 |
|
|
|a customers satisfaction
|
653 |
|
|
|a restaurant
|
653 |
|
|
|a competition
|
653 |
|
|
|a marketing
|
653 |
|
|
|a services
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Staňková, Pavla
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/35830
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|