Snack foods : processing and technology

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bhattacharya, Suvendu, (Author)
Format: eBook
Language: English
Published: London, United Kingdom : Academic Press, an imprint of Elsevier, [2023]
Subjects:
ISBN: 9780128197608
0128197609
9780128197592
0128197595
Physical Description: 1 online resource (xviii, 550 pages) color illustrations

Cover

Table of contents

LEADER 01719cam a2200385 i 4500
001 kn-on1344155600
003 OCoLC
005 20240717213016.0
006 m o d
007 cr cn|||||||||
008 220911s2023 enka ob 001 0 eng d
040 |a YDX  |b eng  |e rda  |c YDX  |d OPELS  |d OCLCF  |d OCLCQ  |d OCLCO  |d VRC  |d OCLCL 
020 |a 9780128197608  |q (electronic bk.) 
020 |a 0128197609  |q (electronic bk.) 
020 |z 9780128197592 
020 |z 0128197595 
035 |a (OCoLC)1344155600 
100 1 |a Bhattacharya, Suvendu,  |e author. 
245 1 0 |a Snack foods :  |b processing and technology /  |c Suvendu Bhattacharya. 
264 1 |a London, United Kingdom :  |b Academic Press, an imprint of Elsevier,  |c [2023] 
300 |a 1 online resource (xviii, 550 pages)  |b color illustrations 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a computer  |b c  |2 rdamedia 
338 |a online resource  |b cr  |2 rdacarrier 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty 
590 |a Knovel  |b Knovel (All titles) 
650 0 |a Snack foods. 
650 0 |a Food science. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
776 0 8 |i ebook version :  |z 9780128197608 
776 0 8 |c Original  |z 0128197595  |z 9780128197592  |w (OCoLC)1258071270 
776 0 8 |i Print version:  |a BHATTACHARYA, SUVENDU.  |t SNACK FOODS.  |d [S.l.] : ELSEVIER ACADEMIC PRESS, 2022  |z 0128197595  |w (OCoLC)1258071270 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://app.knovel.com/hotlink/toc/id:kpSFPT0001/snack-foods-processing?kpromoter=marc  |y Full text