Flavor : from food to behaviors, wellbeing and health.

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Guichard, Elisabeth, 1956- (Editor), Salles, Christian, (Editor)
Format: eBook
Language: English
Published: Oxford : Woodhead Publishing, 2022.
Edition: Second edition /
Subjects:
ISBN: 9780323899031
032389903X
9780323914932
0323914934
Physical Description: 1 online resource (1 volume.)

Cover

Table of contents

LEADER 01741cam a2200385 i 4500
001 kn-on1342123954
003 OCoLC
005 20240717213016.0
006 m o d
007 cr cn|||||||||
008 220825s2022 enk o 000 0 eng d
040 |a OPELS  |b eng  |e rda  |e pn  |c OPELS  |d UKMGB  |d OCLCF  |d UKAHL  |d OCLCQ  |d OCLCO  |d OCLCL 
020 |z 9780323899031 
020 |z 032389903X 
020 |a 9780323914932  |q (ePub ebook) 
020 |a 0323914934 
035 |a (OCoLC)1342123954 
245 0 0 |a Flavor :  |b from food to behaviors, wellbeing and health. 
250 |a Second edition /  |b edited by Elisabeth Guichard, Christian Salles. 
264 1 |a Oxford :  |b Woodhead Publishing,  |c 2022. 
300 |a 1 online resource (1 volume.) 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a computer  |b c  |2 rdamedia 
338 |a online resource  |b cr  |2 rdacarrier 
500 |a Previous edition: Chichester: Wiley/Blackwell, 2017. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty 
590 |a Knovel  |b Knovel (All titles) 
650 0 |a Flavor. 
650 0 |a Flavor  |x Biotechnology. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Guichard, Elisabeth,  |d 1956-  |e editor.  |1 https://id.oclc.org/worldcat/entity/E39PCjqJTjQ9kyWJbxg69ymY4C  |1 https://isni.org/isni/0000000431807800 
700 1 |a Salles, Christian,  |e editor. 
776 0 8 |i Print version:  |t Flavor.  |b Second edition.  |d Oxford : Woodhead Publishing, 2022  |z 9780323899031  |w (OCoLC)1332952346 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://app.knovel.com/hotlink/toc/id:kpFFFBWHEC/flavor-from-food?kpromoter=marc  |y Full text