Design of steel structures : Eurocode 3 - design of steel structures. Part 1-1, - Silva, Luis Simões da (ECCS Eurocode design manuals., 2010)
Vi har inte fått in någon beskrivning av boken från förlaget. Kolla gärna upp förlagets (Wilhelm Ernst & Sohn Verlag fur Architektur und technische Wissenschaften) hemsida, där det kan finnas mer information.