Trojboj s draky Tomáš Slavata, náhradní táta, triatlonista a filantrop - Vrtišková-Nejezchlebová, Lenka (Cosmopolis, 2018)
Nechte se inspirovat strhujícím příběhem triatlonisty Tomáše Slavaty, původně sprejera a kluka ulice, kterého nezlomily ani neuspořádané poměry v jeho vlastní rodině. Ba naopak. V jednadvaceti letech se stal náhradním tátou svých dvou synovců (a později i dalších kluků). Dnes pomáhá dětem z problémových rodin a dětských domovů.
Keywords: Memoáry, osobnosti a osudy; Děti a sport