Barefoot: žij naboso! Vše o chůzi naboso a v barefoot obuvi - Pytlová, Lucie (Alferia, 2020)
Jak správně vybrat obuv pro sebe i své děti? Na co si dát pozor, co je důležité a co vlastně znamená zdravá noha?
Keywords: Sport, zdraví a životní styl; Harmonie těla a duše