Bechtěrevova nemoc Návod na aktivní život a průvodce cvičením - Levitová, Andrea (Grada, 2018)
Onemocněli jste vy nebo vaši blízcí Bechtěrevovou nemocí nebo axiální spondyloartritidou? Pak je tato kniha určena právě vám! Najdete zde všechny potřebné informace a doporučený komplexní přístup k léčbě - co pro zvládnutí nemoci můžete udělat právě vy! Cenné rady, tipy a cviky pro každodenní život.
Keywords: Zdraví a životní styl