Ideální investiční portfolio Jak dosáhnout investičního zenu - Tůma, Aleš (Grada, 2019)
Čtivá a srozumitelná kniha o investičním portfoliu je určena jak široké veřejnosti, tak odborníkům. Naleznete v ní praktický návod, jak vhodně sestavit a udržovat své portfolio. Autorem je uznávaný investiční analytik a autor knihy "Průvodce úspěšného investora".
Keywords: Finanční trhy a instituce; Osobní a rodinné finance