Chci číst jako táta s mámou Jak se stát čtenářem - Havlínová, Hana (Grada, 2019)
Jste vášniví čtenáři a chcete, aby i vaše děti četly s radostí a uměly dobře porozumět textu? Tento inspirativní sborník her a aktivit pomůže předškolákům i mladším školákům, aby se z nich stali přemýšliví a citliví čtenáři a objevování světa knih pro ně bylo báječným dobrodružstvím.
Keywords: Rady pro rodiče; Tvoříme s dětmi