Divoká voda - cesta na vrchol - Erben, Eduard (Grada, 2018)
Sportovní osudy olympijských medailistů a mistrů světa i dalších špičkových vodních slalomářů a sjezdařů, kteří reprezentovali a reprezentují Českou republiku na mezinárodních kolbištích od konce minulého století, si můžete připomenout v zajímavém čtení vycházejícím z osobních zpovědí sportovců, doplněném velkým množstvím fotografií.
Keywords: Sport; Memoáry, osobnosti a osudy