Úrazy ve sportu a jak jim předcházet taping, první pomoc, rehabilitace - Pilný, Jaroslav (Grada, 2018)
Úrazy sportovců jsou častou příčinou přerušení sportovní aktivity jedince. Pokud nejsou včas diagnostikovány a správně léčeny, mohu vést i k ukončení sportovní činnosti. Publikace je určena všem kondičním i výkonnostním sportovcům a měla by je seznámit s nejčastějšími úrazy, se kterými se mohou při sportu setkat.
Keywords: Trénink; Chirurgie, ortopedie, traumatologie; Fyzioterapeut, rehabilitační pracovník