Strýček Vendelín, chlupatý meloun - Sušina, Michal (Bambook, 2018)
Strýček Vendelín je nepřehlédnutelný, chlupatý a nekonečně zábavný zahradník. Všechna legrace ale skončí, když se v sousedství jeho zahradnictví objeví tajemná paní Černá a začne usilovat o jeho pozemky. Zeleninu tady totiž rozhodně pěstovat nehodlá...
Keywords: Příběhy, deníky