Pinnacle Studio 21 - Pecinovský, Josef (Grada, 2018)
Nová kniha známého českého odborníka podrobně popisuje práci s nejnovější verzí oblíbeného programu Pinnacle Studio (verze 21), který je určen pro zpracování videa a hodí se pro domácnosti, amatérské kroužky, školy a další uživatele, kteří natáčejí video spíše pro radost a nezabývají se jím profesionálně.
Keywords: Digitální fotografie a video