JUnit 5 Jednotkové testování na platformě Java - Pecinovský, Rudolf (Grada, 2018)
Nezáleží na tom, jestli je jednotkové testování váš denní chleba, nebo zda se jako programátoři s touto problematikou teprve seznamujete: příručku, věnovanou oblíbenému frameworku JUnit 5, totiž oceníte v každém případě.
Keywords: Programování