Tvoříme interiér s českou designérkou Kompletní průvodce při zařizování vašeho domova - Bastlová, Iva (Grada, 2018)
Uznávaná česká designérka vás provede jednotlivými kroky při návrhu a realizaci všech místností v bytě. Podělí se s vámi o nejužitečnější rady a tipy z praxe, díky nimž se vyhnete zbytečným chybám a zklamání. Dozvíte se, kde je možné ušetřit, a kde nikoliv, jak sladit interiér jako celek i jaké vybrat materiály.
Keywords: Architektura; Hobby; Životní styl