Máta Vše, co nutně potřebujete vědět... - Tréglová, Lenka (Grada, 2018)
Autorky Lenka Tréglová a Anita Ponešová pro vás napsaly knihu o mátě, v níž se dozvíte vše, co nutně potřebujete vědět, abyste ji mohli pěstovat, inhalovat, vařit z ní a péct s ní. A přivonět si. Tato kniha totiž voní mátou...
Keywords: Kuchařky, gastronomie; Zahradní rostliny