Umění žít pozitivně - Cope, Andy (Alferia, 2018)
V knize plné rad, příběhů ze života a laskavého humoru najdete šest jednoduchých zásad, které vám změní život. S jejich pomocí objevíte své silné stránky, naučíte se, jak naplno využívat své schopnosti, zjistíte, kterým směrem byste se měli posunout, a uděláte první kroky ke své úžasné budoucnosti.
Keywords: Psychologie pro každého; Štěstí a pozitivní myšlení; Vztahy, láska, rodina