Záchranná stanice pro zvířátka - Zachráněný Mourek - Študlarová, Zdeňka (Bambook, 2018)
Máte rádi zvířátka a legraci? Jste zvědaví, jak to vypadá na záchranné veterinární stanici? Nerozluční kamarádi, Amálka, Jáchym a Robin, moc rádi pomáhají při ošetřování zvířátek. Co myslíte, podaří se jim uzdravit pejska a zachránit třeba liščátko nebo srnečka? A jak to nakonec dopadne s malým Mourkem, který si zlomil tlapku?
Keywords: Beletrie pro děti; Čtení s poučením