Java 9 Kompletní příručka jazyka - Pecinovský, Rudolf (Grada, 2017)
Příručka podrobně vysvětluje vlastnosti deváté verze jazyka Java. Provede čtenáře všemi zákoutími jazyka od naprostých základů až po pokročilé konstrukce. Bude proto užitečná nejen pro začátečníky, ale i pro pokročilé programátory, kteří v ní najdou vysvětlení příčin řady problémů, s nimiž se denně setkávají, spolu s návody na jejich řešení.
Keywords: Programování