Vyšetřovací metody v optometrii a interpretace jejich výsledků v praxi - Beneš, Pavel (Grada, 2019)
Nezbytná publikace pro studenty i absolventy oboru optika a optometrie - užitečná a přehledná pomůcka k výuce i do praxe. Obsahuje nejčastěji používané metody měření a vyšetření. Ke každé je zpracován krátký popis s uvedením fyziologického a nefyziologického výsledku.
Keywords: Optometr