Management nežádoucích událostí ve zdravotnictví metodika prevence, identifikace a analýza - Pokorná, Andrea (Grada, 2019)
Publikace nabízí metodické návody k identifikaci rizik při poskytování zdravotních služeb, k prevenci nežádoucích událostí a k jejich rozpoznání, klasifikaci, sledování a hlášení. Jako metodický nástroj by měla být součástí knihovny každého manažera rizik ve zdravotnickém zařízení.
Keywords: Organizace, management, statistika