Média, lži a příliš rychlý mozek Průvodce postpravdivým světem - Nutil, Petr (Grada, 2018)
Spoluzakladatel webu Manipulátoři.cz vám ukáže cestu k nezávislému a kritickému myšlení, se kterým se naučíte odhalovat falešné zprávy, rozpoznat pravdu od lži a nepodléhat konspiračním teoriím. Seznámíte se s častými argumentačními fauly a s manipulativním pozadím v politice i médiích.
Keywords: Ekonomie; Sociologie; Žurnalistika a komunikace; Psychologie pro každého; Komunikační dovednosti