Udírny a zahradní krby 2. vydání - Vlk, Václav (Grada, 2019)
Chcete si postavit udírnu nebo zahradní krb? Pak je vám určena přehledná a návodná kniha známého autora. Najdete v ní jak postavit a provozovat různé typy udíren a mnoho dalších rad a tipů.
Keywords: Hobby; Stavebnictví