Komplexní kineziologický rozbor Funkční poruchy pohybového systému - Poděbradská, Radana (Grada, 2018)
Kniha pojednává o základním diagnostickém prostředku fyzioterapie a myoskeletální medicíny. Srozumitelnou formou seznamuje s problematikou funkčních poruch pohybového systému. Je určena lékařům a pracovníkům (i studentům) v oboru FBRL.
Keywords: Fyziatrie, rehabilitace, balneologie