Transplantace orgánů v klinické praxi - Viklický, Ondřej (Grada, 2021)
Kolektiv autorů erudovaných v transplantační medicíně připravil systematicky utříděný pohled na problematiku orgánových transplantací. Monografie nabízí jedinečnou příležitost se v této problematice orientovat.
Keywords: Lékařské obory