Kdo bojuje, vyhrává - Ryšánková, Jana (Grada, 2018)
Skutečný příběh z pera mladičké bloggerky Jany Ryšánkové je osobním svědectvím o boji se zákeřnou nemocí. Janě diagnostikovali v pátém měsíci těhotenství rakovinu. Měla se rozhodnout, zda ona, nebo dítě. Rozhodla se vybojovat život svůj i život dítěte. A vyhrála.
Keywords: Memoáry, osobnosti a osudy; Skutečné příběhy