Po stopách českých sklářů - Černý, Ivan (Grada, 2019)
Nevšední průvodce zve milovníky křehké krásy do našich nejdůležitějších sklářských dílen, jako je Moser, Ruckl, Šípkovo AJETO nebo PacinekGlass, Precioza, Šenov, Sázava, Poděbrady a další...
Keywords: Literatura faktu; Průvodce