Výlety za balvany a viklany - Klich, Ivan (Grada, 2018)
Turisticko-obrázková publikace s tipy na výlety za gigantickými kameny (balvany) a viklany obsahuje celkem 57 objektů na území Čech, včetně krátkého výkladu o jejich vzniku a symbolice.
Keywords: Stavebnictví a architektura; Průvodce