Matematika s nadhledem od prváku k maturitě, 7. díl Planimetrie II. - Pomykalová, Eva (Fraus, 2019)
Nová čtrnáctidílná řada učebnic matematiky tematicky pokrývající středoškolské učivo potřebné ke složení maturitní zkoušky z matematiky navíc s online procvičováním ZDARMA. 7. díl je zaměřený na učivo Planimetrie (2. část).
Keywords: Ostatní