Radiační ochrana při rentgenových výkonech - to nejdůležitější pro praxi - Súkupová, Lucie (Grada, 2018)
Praktická, schematická a přehledná publikace, která vás seznámí s principy fungování jednotlivých přístrojů a zásadami ochrany ošetřujícího personálu a pacientů. Je určena všem, kteří s přístroji na principu rtg záření pracují.
Keywords: Zobrazovací metody