Vyrobte si kouzelná zvířátka - Kochová, Blanka (Grada, 2018)
Kniha je sbírkou tvůrčích nápadů a výtvarných technik, kterými můžete děti provést, vysvětlit jim jednotlivé postupy a pomoci jim s těžšími částmi návodů. Vytvoříte si společné chvíle plné tvůrčího nadšení a vzpomínek v podobě postaviček těch nejpodivnějších tvorů.
Keywords: Výtvarné techniky, umění; Umění a kultura; Výtvarné techniky; Tvoříme s dětmi