Český jazyk pro SŠ - Mluvnice - Martinec, Ivo (Fraus, 2009)
Učebnice českého jazyka určená k výuce na středních školách, koncipovaná pro přípravu k maturitě, zahrnující nejnovější trendy ve výuce českého jazyka. Rozsahem pokrývá čtyři roky středoškolského studia českého jazyka, je tematicky uspořádaná.
Keywords: Ostatní jazyky