Ema a jednorožec - Medailon moci Báječný příběh o velkém kamarádství! - Ciprová, Oldřiška (Bambook, 2018)
Ema se zamiluje do spolužáka Kristiána a chce s ním trávit všechen volný čas. Ten však má svůj vlastní svět a nikoho do něj nepouští. Pomohou Emě kamarádi z Říše snů získat Kristiánovo srdce?
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Dobrodružství, napětí, fantasy