Skřítek Permoníček - Nikodemová, Monika (Bambook, 2018)
Permoníček je malý a tak trochu neposedný skřítek. Vydal se na dalekou cestu, aby zachránil skřítky, a zažil tam velké dobrodružství.
Keywords: Beletrie pro děti; Pohádky