Florentýna a kouzelná kniha - Gecková, Iva (Bambook, 2018)
V romantickém příběhu o přátelství a lásce přes hranice času a moře to voní jahodami, čerstvě upečeným chlebem a knihami. Prvotina Ivy Geckové přináší náctiletým čtenářům malebnou atmosféru meziválečného českého městečka a italského venkova.
Keywords: Příběhy, deníky