Modely řízení finanční výkonnosti v teorii a praxi malých a středních podniků - Kiseľáková, Dana (Grada, 2018)
Publikace se zabývá novými přístupy k hodnocení finanční výkonnosti podniků na globálním trhu, kterým zejména majitelé a manažeři malých a středních firem nepřipisují dostatečný význam. Jedná se o moderní finanční modely, které zohledňují ekonomický zisk, tržní hodnotu a tržní kritéria.
Keywords: Finanční řízení; Podnikání a management