Bolest a sexuální dysfunkce mužů - Daneš, Luděk (Grada, 2018)
Sexuolog MUDr. Luděk Daneš, CSc., se ve své nové monografii věnuje fenoménu bolesti v souvislosti s mužskými sexuálními poruchami. Na základě klinických zkušeností přináší diagnostická a terapeutická doporučení a řadu klinických pozorování. Knihu ocení lékaři různých oborů i psychologové a psychoterapeuté.
Keywords: Psychiatrie, psychoterapie