Čertí babička - Trsťan, Drahomír (Bambook, 2018)
Před touhle babičkou se třese i sám Lucifer! Ale nebojte se jí, peče výborné buchty, umí léčit, elánu má za sto čertů, a hlavně se od ní ledacos moudrého přiučíte. A ještě se u toho po čertech nasmějete. Vtipná pohádka Ivy Geckové vychází s atraktivními ilustracemi Drahomíra Trsťana.
Keywords: Pohádky