Smíchula čaruje - Rožnovská, Lenka (Bambook, 2018)
Je to smíšek k pohledání, létá v kouzelném ořezávátku s kličkou a všechny zdraví nachichi. Řeč je o střapatém kouzelníčkovi Smíchulovi. Každé jeho kouzlo vydá na jednu pohádku a každá taková pohádka vyřeší jeden zapeklitý problém. Půvabnou a veselou knížku oblíbené autorky doprovázejí přitažlivé ilustrace Báry Buchalové.
Keywords: Pohádky