Kočičí pohádky - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2018)
Tyhle pohádky jsou sice kočičí, ale rozhodně ne pro kočku! Velmi netradiční a humorně ilustrované pohádkové příběhy oblíbené autorky tentokrát čekají především na milovníky koček.
Keywords: Pohádky