Robotická rehabilitace - Navrátil, Leoš (Grada, 2022)
Kniha podává ucelený a přitom relativně stručný přehled současných zkušeností z pohledu pracovníků rehabilitačního ústavu a klinického nemocničního pracoviště.
Keywords: Fyziatrie, rehabilitace, balneologie