Němčina - 500 vět k překladu cvičebnice pro pokročilé - Podhajská, Eva (Grada, 2018)
Díky této příručce si prohloubíte své zkušenosti s gramatickým překladem, rozšíříte své znalosti německého jazyka a upevníte si jazykové prostředky, zejména gramatické, ale též lexikální.
Keywords: Jazyky; Němčina