Autobusy první republiky a protektorátu 1918-1945 - Harák, Martin (Grada, 2018)
Přehledný a bohatě ilustrovaný příběh výroby autobusů od vzniku Československa v roce 1918 až do roku 1945. V publikaci najde čtenář hlavní výrobce a jejich produkci, technické parametry a výkresy zajímavých konstrukčních detailů i osudy konstruktérů a karosářů.
Keywords: Retro