Zkáza Sovětského svazu - Gračov, Andrej (Grada, 2017)
Cílem autora je podat svědectví na zobrazovaném procesu minulého století a tak se účastnit vytváření jeho mozaikového portrétu. Ze známých příčin je věnován posledním desetiletím Sovětského svazu a událostem, vedoucím k jeho rozpadu.
Keywords: Literatura faktu; Memoáry, osobnosti a osudy