Zabila jsem Otec Ignác na stopě politického zločinu - Zavadil, Petr (Cosmopolis, 2017)
Strhující detektivní příběh s hlavní postavou jezuitského kněze, odehrávající se v době volby nového primátora. Rozkryje novinář korupční prostředí před veřejností? A podaří se otci Ignácovi rozluštit složitý případ? Osoby, jichž se kauza týká, se nebojí ani únosu dítěte a vydírání...
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Česká současná beletrie